TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit pe www.chocohause.ro.
Bevidam Impex SRL, cu sediul social str. Nadasel, nr.6, Loc. Cluj Napoca, jud. Cluj Napoca, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J12/2856/2014 cod unic de inregistrare nr. 33643193, este o societate infiintata conform legislatiei romane.
Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul si/sau vizitarea acestui website de catre Dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al Dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
Prin accesarea website-ului sau a oricaror pagini din acesta, utilizatorul accepta Termenii si Conditiile de utilizare din versiunea curenta. Daca utilizatorul nu este de acord cu vreun termen sau cu Termenii si Conditiile de utilizare, folosirea si/sau accesul la acest website trebuie intrerupta de catre utilizator.
Bevidam Impex SRL in calitate de proprietar si administrator al website-ului www.chocohause.ro, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, Politica de confidentialitate, Politica cookies, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.
De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile de utilizare agreate.
Chocohause isi rezerva dreptul de a inceta sau de a restrictiona operarea acestui website si nu are nicio responsabilitate pentru disponibilitatea permanenta neintrerupta sau neafectata a acestui website si a continutului sau.
Prin utilizarea website-ului, declarati ca sunteti de acord cu colectarea, stocarea, utilizarea si distribuirea datelor dumneavoastra astfel cum sunt descrise in Termenii si Conditiile de utilizare de mai jos.
In cazul in care NU sunteti de acord cu prezenta, va rugam sa NU utilizati website-ul in niciun fel.


APLICABILITATE
Termenii si Conditiile de utilizare prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate paginile website-ului din domeniul www.chocohause.ro si pentru care Chocohause are calitatea de autor, proprietar si administrator.

DREPTURI DE AUTOR
Bevidam Impex SRL este proprietarul website-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale.
Continutul acestui website, reprezentand la text, imagini, grafice, design-uri, clipuri audio/video sunt proprietatea Bevidam Impex SRL.
Folosirea fara acordul scris al Chocohause a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Continutul si informatiile website-ului se adreseaza utilizatorilor personali, si nu profesionistilor.
Continutul website-ului nu poate fi descarcat, copiat, procesat, modificat sau distribuit in scopuri comerciale, cu exceptia acelor sectiuni oferite special pentru descarcare si definite explicit pentru acest scop. Utilizatorii pot imprima parti ale website-ului pentru utilizare in scop personal si ne-comercial.
Este interzis sa folositi website-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, ar putea conduce la raspundere civila sau ar incalca in alt mod legea.
Este interzis sa utilizati website-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

MODALITATEA DE COMANDA
Comanda produselor Chocohause se poate face prin adaugarea la cos a produsului sau produselor preferate in cantitatile dorite de cumparator. In Cosul de cumparaturi se poate lansa comanda. 
Expedierea comenzii presupune ca ati citit si sunteti de acord cu termeni si conditii, cu politica de transport si politica de confidentialitate.
 
RESPONSABILITATI
Bevidam Impex SRL nu raspunde de eventuale deteriorari ale produselor livrate, aparute in urma livrarii. Produsele Chocohause sunt unice, fiind realizate manual, ceea ce inseamna ca produsele livrate pot diferi de cele prezentate pe website.
Ne rezervam dreptul de a schimba ambalajul produselor noastre fara niciun fel de atentionare prealabia.
Bevidam Impex SRL nu raspunde pentru eventuale informatii eronate sau incomplete, aparute pe acest website.
In cazul in care pretul unor sau a mai multor produse apare eronat pe website din cauza unor erori provenite din baza de date, ne rezervam dreptul de a anula comenzile aparute in perioada existentei erorii, caz in care clientii vor fi contactati privind anularea comenzii.
Orice defectiune produsa sau functionare gresita a prezentului website sau a serverului este in afara raspunderii Bevidam Impex SRL. 
Bevidam Impex SRL nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.chocohause.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste website-ul pe riscul propriu, Bevidam Impex SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea website-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe website.
Chocohause nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe website.
Chocohause nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui website. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe website sau al actualizarii diverselor pagini ale website-ului.
Utilizatorul ia la cunostiinta faptul ca website-ul reprezinta un mediu general de promovare si informare cu privire la activitatea Chocohause, iar acesta nu este menit sa angajeze juridic Bevidam Impex SRL in relatia cu utilizatorii sai (in afara cazului in care se mentioneaza contrariul).
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne rezervam dreptul de a anula promotia si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil, despre eroarea aparuta.
Preturile produselor de pe acest website pot suferi modificari neanuntate. Preturile produselor afisate sunt exprimate in lei. Promotiile prezentate pe website sunt valabile in perioada de timp mentionata expres si/sau in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.
Bevidam Impex SRL nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru orice pierdere, dauna, costuri, litigii, pretentii, indirect de nerespectarea Termenilor si Conditiilor de utilizare.
Chocohause nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

RECLAMATII SI DREPTUL DE RENUNTARE
Clientul are dreptul sa renunte la produsele cumparate, fara a fi nevoit sa justifice decizia de renuntare si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care a intrat in posesia fizica a produselor. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Se pot returna numai produsele cumparate de pe www.chocohause.ro si neconforme cu specificatiile de pe acest site in momentul cumpararii sau produse trimise eronat. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, fara orice fel de deteriorare si documentele care le-au insotit, ambalate corespunzator pentru protectia pe durata transportului. Nu se vor returna produse cu ambalaje desfacute, sigilii rupte, deteriorate, topite.
Bevidam Impex SRL va rambursa consumatorului contravaloarea produselor returnate in cel mult 14 zile calendaristice de la data preluarii produselor returnate. Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client.

SECURITATE
Luam toate masurile de securitate necesare pentru protectia datelor dumneavoastra impotriva accesului neautorizat. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, pastrare si procesare de date si ale masurilor de securitate, de asemenea, masuri fizice de securitate pentru protectia impotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocam datele personale.
Accesul la website este realizat prin intermediul paginilor securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lacatel, pozitionat langa campul de adresa a website-ului.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui website si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.
Link-uri – acest website conține link-uri catre alte website-uri. Chocohause nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal de pe acest website.
Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Chocohause isi declina in mod special orice raspundere daca acest website incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti; contin informatii inexacte, incomplete sau inselatoare; nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop; nu ofera o securitate adecvata; contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sunt licentioase sau calomnioase.
Normele expuse in prezentul text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe website-ul www.chocohause.ro

COMUNICARI
Utilizatorii website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura website-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale Chocohause sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Chocohause isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisă.

MINORI
Bevidam Impex SRL nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Bevidam Impex SRL poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un website o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Bevidam Impex SRL este proprietarul de drept al www.chocohause.ro, iar prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure confidentialitatea, securitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.
Pentru a va informa in legatura cu modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate, va rugam sa consultati Politica de confidentialitate disponibila pe website-ul nostru.
In momentul accesarii website-ului, anumite date pot fi si sunt in mod automat transmise de catre browser-ul dumneavoastra si sunt colectate si stocate. Aceste date includ, fara a se limita la: tipul browser-ului si versiunea sa, tipul de aparat utilizat si sistemul de operare, data si ora accesarii website-ului, locatia dumneavoastra.

LEGISLATIE
Termenii si conditiile de utilizare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Bevidam Impex SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata de competenta instantei judecatoreasca.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu plasarea comenzii, clientul accepta Termenii si Conditiile de utilizare fara nicio obiectie, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract incheiat valabil.