POLITICA DE LIVRARE

Bevidam Impex SRL in curand va livra pe tot teritoriul Romaniei.
Aducem acasa produse locale facute de angajati clujeni.
In Cluj Napoca, transportul pentru comenzile mai mari de 200 Ron se face GRATUIT, iar pentru cele cu o valoare mai mica, se percepe o taxa de livrare de 15 Ron.
Produsele comandate prin intermediul magazinului online chocohause.ro pot fi ridicate personal fara taxe de livrare din:
Magazinul CORA din Cluj-Napoca
Shopping City – Deva
Value Center – Baia Mare
Magazinul Sugas – Sfantu Gheorghe.
Termenul standard de livrare pentru produsele noastre este de 24 ore de la confirmarea comenzii online. Daca aveti o urgenta nu ezitati sa ne contactati pentru a va confirma disponibilitatea preluarii si livrarii comenzii in timp util. 
Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon: 0756409327.

Cum Cumpar
Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda.

Comanda telefonica
Telefonand la 0756409327 in intervalul luni – sambata intre orele 10 – 18, un agent de vanzari va prelua comanda, stabilind impreuna cu dvs. detaliile comenzii.

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la office@chocohause.ro. Mail-ul trebuie sa contina urmatoarele detalii:
Metoda de livrare (ridicare personala din locatiile noastre sau livrare la adresa mentionata de Dvs. pe raza orasului Cluj-Napoca)
Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
Precizati produsele dorite: Denumirea produsului, Cantitatea, Data de livrare.

Garantia Produselor
Produsele de cofetarie se pastreaza in agregate frigorifice, la temperaturi cuprinse intre 2-8°C. Produsele de patiserie si brutarie se pastreaza in loc uscat si racoros. Durata valabilitatii minimale pentru acestea este marcata individual pe fiecare produs.

Anulare comenzi si politica de retur

In cazul in care, produsul comandat de Dvs. nu corespunde cu ceea ce ati comandat sau a suferit modificari din cauza transportului, puteti returna produsul fara probleme si vi se vor returna banii integral. Trebuie tinut cont totusi ca produsele sunt facute manual, fara sabloane, si astfel nu pot fi intotdeauna identice cu poza de pe site. Culoarea de pe produse s-ar putea sa aibe nuante diferite din cauza setarilor monitorului. Diferentele sunt insa mici si nu influneteaza aspectul deosebit al produsului.  
Comenzile se pot anula doar in cazul in care nu s-a inceput prepararea produselor. In cazul in care solicitati anularea comenzii in timp util, inainte cu 8 ore lucratoare, comanda Dvs. se va anula si veti primi suma platita, integral, inapoi.