Politica de confidentialitate

Pentru noi este foarte important sa protejam datele cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului nostru si ne angajam sa asiguram utilizarea acestora in mod corespunzator. Aceasta declaratie de confidentialitate ofera o informare detaliata despre modul in care sunt procesate datele Dvs. personale. Daca acceptati folosirea de cookies la prima Dvs. vizita conform prezentei declaratii, ne aprobati utilizarea lor de fiecare data cand navigati pe website-ul nostru .
In cazul de fata operatorul de date este Bevidam Impex SRL, entitate juridica romana. Sediul social: Loc. Cluj Napoca, Str. Nadasel, nr. 6., jud. Cluj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J12/2856/2014, cod unic de inregistrare nr. 33643193, este o societate infiintata conform legislatiei romane.
Gestionarea datelor: operatorul de date nu transmite catre terte persoane datele cu caracter personal.
Prelucratorul de date: este acea persoana juridica sau fizica, sau organizatie fara entitate juridica care efectueaza prelucrarea datelor conform unui contract incheiat.
Prelucrarea datelor: operatiuni tehnice si tehnologice in ceea ce priveste gestionarea datelor, indiferent de metoda, instrumentul sau  locul operatiunilor utilizat in momentul aplicării!
Operatorul de date: protejeaza datele personale adminstrate de el prin masuri tehnice si organizatorice de accesari neautorizate, modificare, transmitere, publicare, stergere sau anulare, anulare accidentala, vatamare, respectiv inaccesibilitatea datelor cauzate de tehnica folosita.
Persoane vizate: cumparatorii si vizitatorii website-ului  www.chocohause.ro.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
In vederea unei experiente mai bune de utilizare respectiv pentru usurarea comunicarii cu persoanele vizate putem sa colectam, sa arhivam si sa folosim urmatoarele tipuri de date personale: informatiile legate de computerul Dvs, inclusiv adresa Dvs. de IP, tipul si versiunea de browser, respectiv sistemul Dvs. de operare. Datele furnizate la solicitarea ofertelor si serviciilor noastre de pe website: adresa de email, nume si numar de telefon. Informatiile transmise prin intermediul tranzactiilor efectuate pe website-ul nostru si prin serviciile achizitionate: numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail si datele cardului bancar. Datele furnizate pentru website-ul nostru, printre care: numele de utilizator, fotografia de profil si continuturile mesajelor. Informatiile transmise de catre Dvs. prin email sau pe website-ul nostru, incluzand continuturile si metadatele acestora.
Toate acele informatii personale pe care ni le-ati transmis in urma solicitarii serviciilor noastre.
Inainte sa dezvaluiti datele personale ale unei terte persoane, trebuie sa aveti neaparat acordul si consimtamantul persoanei respective pentru dezvaluirea datelor respectiv pentru prelucrarea datelor conform prevederilor prezentei declaratii de confidentialitate.

Folosirea datelor personale
Informatiile personale pe care ni le transmiteti prin intermediul website-ului le vom utiliza in scopurile mentionate in aceasta declaratie de confidentialitate sau pe paginile relevante ale site-ului. Datele Dvs personale vor fi folosite in următoarele scopuri: administrarea site-ului si a afacerii noastre, personalizarea site-ului nostru pentru Dvs., a pune la dispozitia Dvs serviciile de pe site-ul nostru, transportul produselor achizitionate de catre Dvs de pe site-ul nostru, furnizarea serviciilor achizitionate de catre Dvs de pe site-ul nostru, trimiterea notificarilor de plata,  confirmarea platilor si a facturilor, comunicarea fara caracter comercial cu Dvs., transmiterea acelor notificari de e-mail, pe care Dvs. le-ati solicitat in mod express, transmiterea newsletter-urilor in cazul in care ele au fost solicitate de catre Dvs ( ne puteti contacta oricand pentru dezabonare ), tratarea informatiilor si reclamatiilor depuse de Dvs. sau contra Dvs. cu privire la site-ul nostru web, mentinerea sigurantei site-ului nostru si prevenirea fraudelor.
Setarile de confidentialitate ale persoanelor vizate pot restrictiona divulgarea datelor dumneavoastra pe website-ul nostru, iar aceste setari pot fi modificate pe website utilizand setarile de confidentialitate. In niciun caz nu divulgam datele Dvs. cu caracter personal unor terte parti.

Publicarea datelor personale 
Este posibil sa divulgam informatiile dumneavoastra personale angajatilor nostri daca acest lucru este rezonabil si necesar pentru a asigura scopurile stabilite in aceasta declaratie de confidentialitate.

Pastrarea datelor personale
Este interzis sa stocam datele cu caracter personal pe care le prelucram – indiferent de scop – mai mult timp decat este necesara stocarea lor pentru aceste scopuri.

Siguranta datelor personale
Luam masuri de precautie tehnice si organizatorice adecvate pentru a preveni pierderea, utilizarea abuziva sau modificarea informatiilor dumneavoastra personale. Toate informatiile personale pe care le furnizati sunt stocate pe servere securizate. Toate tranzactiile financiare electronice efectuate prin intermediul site-ului nostru sunt protejate prin criptare.
Luati la cunostinta faptul ca transmiterea informatiilor pe internet este fundamental incerta si nu putem garanta securitatea datelor transmise prin internet.
Dvs. sunteti personal responsabil pentru confidentialitatea parolei pe care o utilizati pentru a accesa website-ul nostru ; nu va solicitam parola (cu exceptia cazului in care va conectati la site-ul nostru).

Modificari
Este posibil sa actualizam periodic aceasta declaratie de confidentialitate postand o noua versiune a acesteia pe site-ul nostru. Va rugam sa verificati din cand in cand aceasta pagina pentru a lua la cunostinta modificarile aduse acestui angajament de respectare a confidentialitatii. Va putem notifica cu privire la modificarile aduse acestui angajament de respectare a confidentialitatii prin e-mail sau prin intermediul sistemului privat de mesagerie de pe site-ul nostru.

Actualizarea datelor
 Va rugam sa ne comunicati daca trebuie sa corectam sau sa actualizam informatiile personale pe care le detinem despre Dvs.