Adatvédelmi irányelvek

Nagyon fontos számunkra, hogy megvédjük az oldal látogatóinak személyes adatait és elkötelezettek vagyunk a megfelelő felhasználás biztosítása mellett. Ez az adatvédelmi nyilatkozat részletes információkat tartalmaz arról, hogyan kezelik személyes adatait. Ha Ön elfogadja a sütik használatát az első látogatása során ennek a nyilatkozatnak megfelelően, akkor minden alkalommal, amikor böngészi a weboldalunkat, jóváhagyja azok használatát. Ebben az esetben az adatkezelő a romániai jogi személy, a Bevidam Impex SRL. Székhely: Kolozsvár, Nadasel utca, 6. szám, Kolozs megye, a Cégnyilvántartási Hivatalnál bejegyezve a J12 / 2856/2014-es számon, egyedi nyilvántartási kód: 33643193, a román jogszabályok alapján alapított társaság. Adatkezelés: az adatkezelő nem továbbít személyes adatokat harmadik feleknek. Az adatfeldolgozó: az a jogi vagy természetes személy vagy jogi személy nélküli szervezet, amely az adatkezelést megkötött szerződés szerint végzi. Adatfeldolgozás: technikai és technológiai műveletek az adatkezelés szempontjából, függetlenül az alkalmazáskor alkalmazott módszertől, eszköztől vagy műveleti helytől! Adatkezelő: az általa kezelt személyes adatokat az illetéktelen hozzáférés, módosítás, továbbítás, közzététel, törlés, véletlen törlés, sérülés illetve az alkalmazott technika által okozott adatok hozzáférhetetlenségének technikai és szervezési intézkedéseivel védi. Célszemélyek: a www.chocohause.ro weboldal vásárlói és látogatói.

A személyes adatok feldolgozása
A jobb felhasználói élmény érdekében és az érintettekkel folytatott kommunikáció megkönnyítése érdekében a következő típusú személyes adatokat gyűjthetjük, archiválhatjuk és felhasználhatjuk: információk a számítógépéről, beleértve az IP-címet, a böngésző típusát és a verzióját, az operációs rendszer. A weboldalon található ajánlataink és szolgáltatásaink kérésére megadott adatok: e-mail cím, név és telefonszám. A weboldalunkon végrehajtott tranzakciók és a megvásárolt szolgáltatások révén továbbított információk: név, cím, telefonszám, e-mail cím és bankkártya adatai. A weboldalunk számára megadott adatok, beleértve: felhasználónév, profilkép és üzenet tartalma. Az Ön által e-mailben vagy a weboldalunkon továbbított információk, beleértve azok tartalmát és metaadatait. Mindazon személyes adatok, amelyeket Ön szolgáltatásaink kérését követően továbbított nekünk.
Mielőtt harmadik fél személyes adatait közzétenné, rendelkeznie kell az adott személy beleegyezésével az adatok nyilvánosságra hozatalához és az adatok feldolgozásához a jelen adatvédelmi nyilatkozat rendelkezéseinek megfelelően.

A személyes adatok felhasználása
Az Ön által a weboldalon keresztül elküldött személyes adatokat a jelen adatvédelmi nyilatkozatban vagy a webhely megfelelő oldalain említett célokra fogjuk felhasználni. Személyes adatait a következő célokra fogjuk felhasználni: webhelyünk és vállalkozásunk adminisztrációja, webhelyünk személyre szabása az Ön számára, szolgáltatások nyújtása az oldalunkon, az Ön által vásárolt termékek szállítása az oldalon, az Ön által webhelyünkön megvásárolt szolgáltatások nyújtása, fizetési értesítések küldése, a fizetések és számlák megerősítése, az Önnel folytatott nem kereskedelmi kommunikáció, e-mailes értesítések továbbítása, amelyeket Ön kifejezetten kért a hírlevelek továbbítása érdekében, ha azokat Ön kérte (bármikor felveheti velünk a kapcsolatot a leiratkozásért), az Ön által benyújtott vagy az Ön ellen weboldalunkon benyújtott információk és panaszok feldolgozása, webhelyünk biztonságának fenntartása és a csalások megelőzése érdekében.
Az érintettek adatvédelmi beállításai korlátozhatják az Ön weboldalunkon történő nyilvánosságra hozatalát és ezeket a beállításokat a webhelyen az adatvédelmi beállítások segítségével módosíthatják. Semmi esetre sem adjuk ki személyes adatait harmadik félnek.

Személyes adatok közzététele 
Személyes adatait átadhatjuk alkalmazottainknak, ha ez ésszerű és szükséges a jelen adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott célok biztosításához.

Személyes adatok megőrzése
Este interzis sa stocam datele cu caracter personal pe care le prelucram – indiferent de scop – mai mult timp decat este necesara stocarea lor pentru aceste scopuri.

Személyes adatok megőrzése
Megfelelő technikai és szervezési óvintézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk személyes adatainak elvesztését, visszaélését vagy megváltoztatását. Az Ön által megadott személyes adatokat biztonságos szervereken tárolják. A weboldalunkon keresztül végrehajtott minden elektronikus pénzügyi tranzakció titkosítással védett.
Felhívjuk figyelmét, hogy az információk továbbítása az interneten alapvetően bizonytalan és nem tudjuk garantálni az interneten keresztül továbbított adatok biztonságát.
Ön személyes felelősséggel tartozik a weboldalunk eléréséhez használt jelszó titkosságáért; nem kérjük a jelszavát (hacsak nem jelentkezik be oldalunkra).

Módosítások
Időnként frissíthetjük ezt az adatvédelmi nyilatkozatot azzal, hogy közzétesszük annak új verzióját a weboldalunkon. Kérjük, időről időre ellenőrizze ezt az oldalt az adatvédelmi nyilatkozat bármilyen változásával kapcsolatban. A jelen adatvédelmi nyilatkozat változásairól e-mailben vagy a webhelyünkön lévő privát üzenetküldő rendszerben értesíthetjük Önt.

Adatok frissítése
 Kérjük, tudassa velünk, ha javítanunk vagy frissítenünk kell az Önnel kapcsolatos személyes adatokat.